Een ernstig ongeluk met letsel

Een man van 45 jaar vraagt mijn advies als Klassiek Homeopaat, omdat hij na een auto ongeluk ,10 jaar geleden, nooit meer de oude is geworden. Bij dat ongeluk, een frontale botsing, kreeg zijn vrouw een ernstige hersenschudding. Bij hem is geen hersenschudding gediagnostiseerd. De man had alleen een hoofdwond. Na een dag ging hij weer aan het werk, maar dat bleek geen succes. De man heeft toen toch maar een week thuis gezeten. Sinds het ongeluk heeft hij vaak hoofdpijn, is hij duizelig en heeft concentratieproblemen. Hij heeft de gebruikelijke rij specialisten geconsulteerd, inclusief  second-opinions, maar er is niets gevonden. En hij moest er maar mee leren leven. Wel kreeg hij medicijnen mee voor het syndroom van Menière, want daar leken de klachten wel op.

Ik heb hem als eerste een homeopathische geneesmiddel wat bij uitstek werkt voor voor trauma’s gegeven. Dit middel kan ook jaren later nog gegeven worden. Vrij vlot na inname van het middel ging het een stuk beter met de man. De hoofdpijn was weg.

Aanvullend heb ik hem nog een specifiek middel voor een verwonding aan het hoofd gegeven. Daarmee verdween uiteindelijk ook de duizeligheid en werd zijn concentratie een stuk beter. Naar eigen zeggen is hij een ander mens geworden.